Albertazzi a Sarabia hráči Getafe. Bude Caicedo dalším?

Pablo Sarabia (© marca.es)

Další dvě posily Getafe jsou oficiálně potvrzené, a sice Michelangelo Albertazzi a Pablo Sarabia.

Dvacetiletý italský stoper či levý bek přicháží na roční hostování ze slavného AC Milán. Albertazzi byl členem reprezentačních výběrů své země do 16, 17, 19 a 20 let. Na Coliseum Alfonso Pérez by měl dostat více hracího prostoru než ve svém mateřském klubu a sbírat zkušenosti.

Druhou novou tváří Azulones je Pablo Sarabia, jehož Getafe získalo z Realu Madrid výměnou za častku okolo 3 milionů eur. Smlouva byla podepsána na pět let, Bílý balet si jako ve většině případů, kdy pouští do světa své odchovance, zajistil možnost koupit hráče zpět do svých řad.

Aktivita Getafe na přestupovém trhu ale ještě nekončí, prezident Madriďanů Ángel Torres se na pokyn nového trenéra týmu Luise Garcíi snaží zlákat Felipe Caiceda. S první nabídkou na přestup ekvádorského útočníka neuspěl, Levante požaduje za objev uplynulé sezóny částku pohybující se na hranici 10 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace