Aleñá i Kubo debutovali úspěšně. Bordalás si příchod mladíků pochvaluje

Takefusa Kubo (© marca.es)

Getafe v uplynulých dnech oznámilo příchod dvojice Carles Aleñá a Takefusa Kubo, oba hráči už stihli debutovat.

A to úspěšně. Třiadvacetiletý záložník Aleñá v základní sestavě, o čtyři roky mladší Kubo jako střídající žolík, jenž pomohl zvrátit zápas proti Elche.

Getafe na půdě Ilicitanos otočilo nepříznivý vývoj a vyhrálo 3-1, José Bordalás byl s příchody obou mladíků na hostování bez opce na trvalý přestup spokojený. Na Aleñovu adresu, kterého Getafe získalo z Barcelony, i Kuba, jehož mateřským klubem je Real Madrid, jenž předčasně ukončil Japoncovo neúspěšné hostování ve Villarrealu, nešetřil chválou.

"Užíváme si důležité vítězství, jsme spokojeni s příchodem dvou hráčů, kteří pro nás budou důležití. Aleñá strávil s týmem jen krátkou chvíli a Kubo v podstatě vůbec netrénoval, přesto okamžitě ukázali svou kvalitu. Tým je přijal s otevřenou náručí. Je to fantastické. Máme radost, že přišli fotbalisté, kteří touží pomoci. Kubo vytvořil dvě gólové akce - při brance na 2-1 a před pokutovým kopem Ángela. Aleñá i Kubo nám pomohou," uvedl spokojený Bordalás.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace