Alexis Sánchez: Je to jako film

Alexis Sánchez (© sport.es)

Alexis Sánchez dnes přiletěl do Barcelony, aby se podrobil lékařské prohlídce, po které se španělským mistrem podepsal smlouvu, jejíž součástí je i výkupní klauzule ve výši 100 milionů eur.

Katalánský gigant za služby chilského reprezentanta zaplatil 26 milionů eur, dalších 11,5 milionu eur může do Udinese putovat formou bonusů.

"Jsem z přestupu nadšený, v Barceloně se můžu učit od těch nejlepších. Cítím velkou touhu ukázat, že mám takovou cenu, kterou za mě Barcelona zaplatila," zvedl Alexis Sánchez, jenž bude vůbec prvním Chilanem působícím na Nou Campu.

"Je to jako film. Pojmenoval bych ho příběh bez konce, aby nikdy neskončil. Doslova se vznáším, ani nevím, jestli tu skutečně jsem. I v Barceloně chci zůstat věrný své hře a pomoci mužstvu k úspěchům, to je pro mě nejdůležitější. Až budu mít manželku a děti, chci jim vyprávět, čeho jsem dosáhl."

Dvaadvacetiletý útočník přiznal, že ho zlákal do Barcelony Pep Guardiola: "Pep mi volal, dodal mi důvěru. Věděl jsem, že mě chtěl on. Také moji rodiče vždy chtěli, abych hrál právě za Barcelonu. Věřím, že se novému prostředí přizpůsobím co nejdříve."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace