Álvaro Odriozola se vrací do Realu Madrid

Pravý krajní obránce, Álvaro Odriozola, v létě odešel na hostování do italské Fiorentiny a kvalitní výkony přesvědčily Madrid o tom, že by měl mít hráče trenér Carlo Ancelotti k dispozici. Real se proto rozhodl, že v létě Odrionzola ukončí v Toskánsku hostování a vrátí se do mateřského klubu.

Álvaro Odriozola je první posilou madridského giganta pro sezónu 2022/23. V létě se totiž vrátí zpět z hostování v italské Serii A a měl by se ucházet o základní sestavu. Na pozici pravého krajního obránce v Realu v letošní sezóně nastoupili již tři hráči – Carvajal, Vázquez a Leganés. První jmenovaný je ale spíše krajní záložník a Leganése trápí častá zranění.

Nejvíce zápasů na postu tak nakonec odehrál Lucas Vázquez, ale v Madridu spokojenost se situací nevládne, proto přichází Odriozola. Rodák ze San Sebastiánu se na sklonku loňské sezóny v Realu probojoval do základní sestavy a odehrál posledních devět ligových utkání. Ve dvou z nich dokonce výkon korunoval brankou a bylo tak velkým překvapením, když v přestávce mezi sezónami zamířil na hostování do Fiorentiny.

V této sezóně se konečně dočkal pravidelnosti v zápasech, nastoupil do jednadvaceti utkání a vstřelil jednu branku. Co je ale důležitější, získal si sympatie fanoušků a pozornost Realu Madrid svými ofenzivními výpady. Mezi tifosi Viola dlouhodobě patří k nejoblíbenějším hráčům. Vedení Fiorentiny bylo připraveno s hráčem jednat o definitivním přestupu v létě 2022, ale do hry zasáhli merengues s informací, že se Odrionzola stane opět kmenovým hráčem Realu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace