Ancelotti si vyžádal, aby Real Madrid angažoval Barellu z Interu Milán

Nicolo Barella v dresu Interu Milan | fichajes.net

Trenér Carlo Ancelotti bez ohledu na to, zda bude v příští sezóně pokračovat, plánuje s vedením klubu sestavu pro nadcházející rok. Záložní řadu, ve které se velmi spekuluje o tom, zda setrvá francouzský mladík Tchouameni, by rád doplnil o italského středopolaře Interu Milan, Nicola Barellu. Ten by v létě mohl opustit svůj stávající klub a Real Madrid by po něm rád sáhl.

Real Madrid již nějakou dobu pečlivě prozkoumává trh s hráči, aby posílil svůj kádr pro příští sezónu, přičemž záložní řada je jedním z míst, kde by mělo dojít na největší obměnu, aby dostali hráči Kroos s Modričem patřičné náhradníky, co by se postupně zapracovali do základní sestavy.

Šestadvacetiletý Nicolo Barella je jedním z nejvýraznějších hráčů Interu Milán posledních let, který se před dvěma lety zásadním způsobem podepsal pod ligový titul nerazzurri. Platný hráč záložní řady by ale s ohledem na ekonomické problémy klubu a vizi na možnou neúčast v příštím ročníku Ligy mistrů mohl v létě z klubu odejít.

Inter se na prodejích hráčů bude snažit vydělat co nejvíce a Barellu je proto ochoten pustit, pokud obdrží nabídku převyšující 60 milionů eur. Podobnou částku by Real Madrid mohl být ochoten zaplatit, aby do týmu získal zkušeného hráče o kterého stojí také Manchester United nebo Paris Saint-Germain, o to více, když si jej vyžádal sám trenér Ancelotti.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace