Ancelotti: Ve prospěch Diega Lópeze rozhodly malé detaily

Carlo Ancelotti a Zinedine Zidane (© marca.es)

Carlo Ancelotti překvapil, když v prvním ligovém utkání sezóny dal přednost Diegu Lópezovi před Ikerem Casillasem.

Legendu Bílého baletu posadil v minulé sezóně na lavičku José Mourinho a očekávalo se, že Ital se vrátí ke starým pořádkům. Jenže na Casillase znovu zbylo jen místo mezi náhradníky.

Po výhře nad Betisem 2-1 se novináři vyptávali zejména na situaci kolem brankářů. Ancelotti prozradil, že ve prospěch Diega Lópeze rozhodly malé detaily.

"Pro dnešní zápas jsem se tak rozhodl. Jak jsem řekl, je to rozhodnutí na základě malých detailů. Dnešní zápas odchytal Diego López, uvidíme, jak to bude v tom příštím. Mluvil jsem s Ikerem, je to velký profesionál, má velkou chuť hrát, což je také důležité," prohlásil Ancelotti.

Real Madrid výkonem nepřesvědčil, vítězný gól přišel až v 86. minutě. Ancelottiho trápila špatná souhra obrany a zálohy: "Byl to problém nevyrovnanosti. Tyto dvě řady se při bránění nedoplňovaly, bylo mezi nimi příliš prostoru. Ve hře se musíme zlepšit, ale to je normální. První zápas je vždy těžký."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace