Ander Herrera jde v otcových stopách. Získá pohár?

Ander Herrera (© marca.es)

Rodina Herrerů se už jedním držitelem Královského poháru může pochlubit. A dnes k němu může přibýt druhý.

Ander Herrera je v letošní sezóně jednou z opor Athleticu. Pokud se mu podaří dovést Lvy k vítězství ve finále Copy proti Barceloně, napodobí tak svého otce Pedra, jenž se před 26 lety radoval v dresu Zaragozy.

Právě ve vedení Zaragozy dnes Pedro Herrera působí. Jak před novináři prozradil, kariéra Andera tu jeho kopíruje: "Před 26 lety jsem se Zaragozou Barcelonu na Calderónovi porazil, věřím, že dnes Ander zažije to samé."

"Během mé kariéry spolu nehrály Huesca se Zaragozou dvacet let. A když ten zápas přišel, dal jsem gól. Ander to zopakoval. Aragonské derby bylo v Segundě k vidění po více než dvaceti letech a on skóroval," dodává. Klan Herrerů neunikl zájmu Barcelony, přestup Pedra ani Andera však Katalánci dokončit nedokázali.

A je lepší syn, nebo otec? Pedro odpovídá jasně: "Syn je lepší než otec. Je lepším hráčem. Letos prožil skvělý roky, a kdyby k tomu ještě vyhrál Copu... Navíc před námi jsou olympijské hry, na které by mohl být nominován..."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace