Ander Herrera se do Athleticu nevrátí. Kariéru chce zakončit v Zaragoze

Ander Herrera (© marca.es)

Spekulace o možném návratu Andera Herrery do Athleticu se ukázaly jako liché. Třicetiletý záložník by rád na závěr kariéry posílil Zaragozu.

Právě celku z Aragonie je totiž odchovancem a celoživotním fanouškem, proto mu dává přednost před Athleticem, který mu byl fotbalovým domocem v letech 2011 až 2014.

"Byl jsem v Bilbau nesmírně šťastný, ale jsem Zaragocista, tím jsem se nikdy netajil. Chci si užívat v Paříži, vyhrávat s PSG trofeje a jednou se moci vrátit domů - do Zaragozy," uvedl záložník PSG.

"Vždy jsem říkal, že by se mi líbilo, kdyby se můj klub podobal tomu, čím je Athletic. Měl jsem obrovské štěstí, že jsem mohl v Athleticu působit a užívat si jeho filozofii, ale mým snem je vrátit se do Zaragozy, klubu, ke kterému patřím odmala, stále jsem jeho členem a budu mu fandit do konce života. To nic nemění na tom, že jsem se vždy snažil dát Athleticu, Manchesteru United a PSG vše a hájit jejich barvy jako ten největší fanoušek, ale mým klubem je Zaragoza."

S přesunem na San Mamés byl nedávno spojován i Gonzalo Higuaín, jehož dědeček byl Bask. Vedení Athleticu ale oznámilo, že ani to nestačí, aby se dalo o argentinském útočníkovi uvažovat jako o možné posile.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace