Antonio López se rozloučil s Atléticem

Antonio López při včerejší rozlučce s Atléticem (© as.com)

Atlético přichází o jeden ze svých symbolů. Antonio López se po patnácti letech s pruhovaným dresem loučí.

Kapitánovi Madriďanů vypršela smlouva, kterou neprodlouží. "Kdo by to před 15 lety řekl, že tady teď budu stát. Děkuji všem zaměstnancům klubu za jejich péči a respekt. Vždy budu vzpomínat, že jsem mohl být vyslancem projektu Infancia sin Fronteras. Také mi zůstane v paměti den, kdy jsem poprvé oblékl tento dres, a pozvánka do národního týmu. O tom každý hráč sní," uvedl dojatý Antonio López.

Třicetiletý obránce také poděkoval fanouškům, kteří jej transparentem podpořili, když mu zemřela sestra: "Děkuji jim za toto gesto. Vždy jsem říkal, že neopustím Atlético bez získané trofeje. A odcházím se třemi. Nikdy nezapomenu, že jsem byl tím šťastlivcem, který mohl ovázat Neptunovi šálu."

Kam povedou další kroky zkušeného zadáka? To zatím neví ani on sám: "Ještě nekončím. Cítím se výborně, mám chuť hrát. Dostal jsem několik nabídek ze Španělska i z ciziny, ale zatím rozhodnutí nepadlo."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace