Arda Turan: Cítím se v Atléticu jako doma

Akrobatický gól Ardy Turana patřil k ozdobám uplynulého ligového kola (© as.com)

Atlético Madrid se v posledních zápasech může spolehnout na Ardu Turana. Turecký reprezentant se nachází ve skvělé formě.

Tu potvrdil dvěma nádhernými góly do sítě Espanyolu. I díky nim může Atlético snít o milionech z Ligy mistrů, ve hře je i trofej pro vítěze letšní Evropské ligy. Los Colchoneros v prvním semifinálovém duelu porazili Netopýry z Valencie 4-2.

"Mám neustále v hlavě trofej pro vítěze Evropské ligy. Před jídlem, po něm, před spaním, když se vzbudím, pořád na pohár myslím. Je to pro nás krásná šance, doufám, že fanoušky nezklameme a podaří se nám jí využít," doufá Arda Turan.

Pětadvacetiletý záložník si pochvaluje prostředí v klubu, kam během loňského léta přestoupil z Galatasaraye: "Cítím se tady jako doma, Atlético je jako má rodina. Jsem šťastný. Fanoušci jsou úžasní, chovají se ke mně výborně. Kvůli nim se snažím pracovat, jak nejlépe umím. Chci být důležitou součástí týmu, pomoci mu k úspěchům."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace