Arda Turan do Atlética? Jednání probíhají

Arda Turan (© goal.com)

Arda Turan by se brzy mohl stát posilou Atlética Madrid. Galatasaray Istanbul potvrdil, že probíhají jednání.

"Jednání o přestupu profesionálního hráče Ardy Turana do Atlética Madrid již začala, o vývoji budeme veřejnost informovat," stojí v prohlášení tureckého klubu.

Podle televizní stanice NTV by se částka za přestup 24letého středopolaře mohla vyšplhat až na 12,5 milionu eur. Samotný turecký reprezentant má o přesun do Španělska zájem, jednání s Atléticem jsou však proti srsti některým činovníkům Galatasaraye, který prožívá velmi špatnou sezónu. V lize se krčí na 14. místě a ze všech dalších soutěží už vypadl.

Arda Turan debutoval v prvním týmu Galatasaraye v roce 2004, kdy mu bylo 17 let. Od té doby nastoupil k téměř 200 zápasům, během kterých nastřílel přes 40 branek. V letošní sezóně ho několikrát zbrzdily zdravotní potíže.

Atlético využívá návštěvy Turecka i k jednáním o sponzorství s leteckou společností Turkish Airlines, podle místních médií zároveň zjišťuje možný zájem Beşiktaşe o služby uruguayského kanonýra Diega Forlána.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace