Arda Turan po sezóně opustí Atlético, tvrdí agent

Arda Turan (© as.com)

Ahmet Bulut, agent Ardy Turana, v rozhovoru pro turecká média překvapil zprávou, podle které 25letý záložník v létě opustí Atlético.

Arda Turan je jednou z klíčových postav Madriďanů, jejichž dres obléká teprve druhým rokem. Přesto chce podle Buluta odejít: "Chci ho vidět hrát v jiném klubu v jiné lize a také Arda chce přestoupit, zažít odlišnou zkušenost. Už na tom pracujeme."

"Atlético ví, jaké jsou naše úmysly. Pokud se vše podaří, Arda klub po konci letošní sezóny opustí. V Evropě je pouze pět klubů, které si mohou Ardu dovolit, a on do jednoho z nich přestoupí," dodal hráčův agent.

Arda Turan přišel do Atlética vloni a podepsal smlouvu na čtyři roky. Její součástí je i výkupní klauzule ve výši 25 milionů eur. Už během letošního léta dorazily do kanceláří Atlética nabídky z Ruska a Francie, Los Colchoneros však tureckého reprezentanta udrželi. Na jak dlouho?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace