Aritz: Když to bude potřeba, chytnu Ødegaarda za krk a přivedu ho zpět

Aritz Elustondo (© as.com)

Real Sociedad se obává, že by v létě mohl přijít o Martina Ødegaarda.

Jedenadvacetiletý norský záložník v barvách baskického klubu září a patří mezi objevy letošní sezóny. Proto se Real Sociedad strachuje, aby Real Madrid neukončil dvouleté hostování už v polovině.

Přestože to Bílý balet v plánu neměl, tisk spekuluje, že situaci může změnit pandemie koronaviru. Čím déle bude trvat, tím bolestivější bude ekonomický dopad a stažení Ødegaarda by znamenalo posilu bez vynaložení finančních prostředků.

Ødegaardův spoluhráč Aritz Elustondo v nadsázce uvedl, že talentovaného hráče pomůže udržet jakýmkoliv způsobem: "Nemusíte se bát, že by odešel. Když to bude potřeba, pojedu do Madridu, chytnu Ødegaarda za krk a přivedu ho zpět."

Real Sociedad čeká finále Copy proti Athleticu, nikdo však neví, kdy a jestli se vůbec odehraje. "Bylo by hodně nespravedlivé, kdyby se zápas nehrál, protože jsme do finále ušli dlouhou cestu. Bylo to nezapomenutelné. Jsme jediný klub, který vyhrál všechny zápasy, i když je jasné, že nejdůležitější je vyhrát finále. Věříme, že se zápas uskuteční a my ho vyhrajeme pro naše fanoušky."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace