Assunção opäť v La Lige

Augusto César Lendoiro & Paulo Assunção (© marca.es)

Po rozviazaní kontraktu s FC São Paulo sa po pár mesiacoch vracia Paulo Assunção do La Ligy, kde predtým štyri roky pôsobil v Atléticu Madrid. S Deportivom La Coruňa podpísal včera zmluvu do leta 2015.

Dvaapolročný kontrakt sa môže automaticky predĺžiť o jednu sezónu a to v prípade, ak brazílsky defenzívny záložník odohrá určitý počet zápasov. 32-ročný futbalista hral pred letným odchodom do Brazílie v Európe desať rokov. Na svojom konte má tri tituly z portugalskej ligy, ktoré získal s FC Porto. S Atléticom Madrid vyhral dvakrát Európsku ligu.

"Pre mňa je skutočným potešením, že som tu. Som rád, že som sa vrátil do Španielska. Chcem poďakovať prezidentovi za jeho úsilie. Toto mužstvo má veľmi dobrých hráčov a skvelého trénera, preto som si istý, že v tabuľke budeme stúpať vyššie. V Brazílii sa stále hovorí o Deportive, aj vďaka hráčom ako Mauro Silva, alebo Djalminha. Dnes začnem naplno trénovať a v nedeľu budem pripravený nastúpiť. Záleží už iba na tom, ako sa rozhodne tréner," poznamenal rodák z Várzea Grande.

Prezident klubu Augusto César Lendoiro sa bude v najbližších dňoch snažiť o odchod niektorých hráčov. Opustiť Deportivo by mohli Jesus Vázquez, Rodolfo Bodipo, Diego Seoane, Saúl Fernández a Tiago Pinto. Tréner anglického tímu Swansea City Michael Laudrup má vraj záujem o Juana Domíngueza...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace