Athletic hlásí tři změny na soupisce

Íñigo Díaz de Cerio (© marca.es)

Athletic oznámil prostřednictvím své webové stránky tři změny v kádru. Směrem do klubu zamířil Íñigo Díaz de Cerio a brankář Jon Ander Serantes, na hostování byl uvolněn Ion Vélez.

Díaz de Cerio byl na letošní sezónu zapůjčen do druholigové Córdoby, Lvi se však rozhodli povolat 26letého útočníka zpět již v lednu. Do tréninku se staronovými spoluhráči se Díaz de Cerio zapojí zítra.

Baskický klub zároveň potvrdil, že získal z Barakalda 21letého brankáře Jona Andera Serantese, jenž se Athleticu upsal do léta 2013 s opcí na další rok. Smlouva vejde v platnost 1. července 2011. Serantes zřejmě bude pro příští sezónu zapsán na soupisku rezervního mužstva.

Poslední novinkou z týmu Joaquína Caparróse je odchod Iona Véleze do Numancie na půlroční hostování. Pětadvacetiletý forvard nedostával za Llorentem a Toquerem mnoho příležitostí, v celku ze Sorie by měl Segunda División dostávat více hracího času.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace