Atlético a Betis jednají o přestupu Borjy Iglesiase

Zatímco Atlético čeká na to, jakým způsobem se bude vyvíjet situace ohledně možného odchodu Joao Felixe, klub neztrácí čas a na trhu již našel vhodnou náhradu, útočníka Betisu, Borju Iglesiase. Podmínka je jedna jediná, Atlético musí pro příchod španělského reprezentanta nejdříve uvolnit místo v sestavě a také získat potřebné finance.

Odchod Joao Felixe z Atlética Madrid je velmi reálnou možností, která by se mohla stát skutečností v zimním přestupovém období. O portugalského útočníka, který v Atléticu v posledních měsících hraje málo, projevily zájem kluby z Premier League, nejvíce pak Chelsea. Londýnský klub by hráče, podobně jako další zájemci, získal na hostování, Atlético ale požaduje prodej.

Finance, které by do kasy klubu mohly přitéct z této operace, by Atlético obratem investovalo na trhu. Jako náhradu za portugalského útočníka vedení klubu identifikovalo španělského reprezentanta, Borju Iglesiase. Atlético Madrid a Real Betis spolu vstoupily do jednání a oba kluby ví, že příchod útočníka má pro klub z Madridu absolutní prioritu.

Pro Borju Iglesiase by přestup do Atlética byl zřejmým skokem v jeho kariéře, jeho současný klub, Real Betis, navíc prochází delikátní ekonomickou situací a nemůže si dovolit odmítat nabídky, které by mu pomohly zlepšit čísla. S odchodem Cunhy a předpokládaným odchodem Felixe by Atletico Madrid mělo mít k dispozici přibližně 150 milionů eur. Tržní hodnota Borjy Iglesiase je přibližně 28 milionů eur, ale za druhého nejlepšího střelce španělské ligy bude muset Atlético nabídnout částku 40 milionů eur a vyšší.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace