Atlético dokončilo hostování Moraty, Gelson odchází do Monaca

Álvaro Morata (© marca.es)

Hned dvě změny v kádru hlásí Atlético. Z Chelsea získalo na hostování Álvara Moratu, klub naopak po pouhém půl roce opouští Gelson Martins.

Šestadvacetiletý Morata bude na Metropolitanu rok a půl hostovat z Chelsea, Los Colchoneros následně budou moci uplatnit opci na trvalý přestup. Její hodnota se má pohybovat okolo 60 milionů eur.

Morata prošel akademií Atlética, prostředí v klubu tak pro něj nebude neznámé. Následně zamířil přes Getafe do tábora největšího soupeře - Realu Madrid. Nedostatečné herní vytížení na Bernabéu vedlo mladého forvarda nejprve k přesunu do Juventusu a poté do Chelsea. Nyní jej čeká další etapa v La Lize. Ve staronovém působišti dnes ráno úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku.

Minimálně dočasně naopak končí španělské dobdrodružství pro Gelsona Martinse. Loňská posila ze Sportingu Lisabon nepřesvědčila a odchází na hostování do konce sezóny do Monaca, které prožívá nepovedený rok ve francouzské Ligue 1.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace