Atlético Madrid si pohrává s myšlenkou angažování Marca Verrattiho z PSG

Francouzský velkoklub hlásí, že se s nejúspěšnějším záložníkem historie ligy loučit nehodlá, sirény z anglické, španělské a saudskoarabské ligy jsou ovšem čím dál hlasitější. Atlético Madrid dokonce uvádí, že je pro něj angažování italského reprezentanta prioritou letního přestupového trhu. A cena? PSG očekává nabídku ve výši 80 milionů eur.

Marco Verratti se mnoha lidem líbí a PSG dále nemůže přivírat oči před zájmem klubů. Italský reprezentační záložník, nejúspěšnější v historii francouzského fotbalu, má v klubu smlouvu do roku 2026, ael sirény letního trhu jsou neodbytné a stále početnější. Španělský tisk dokonce uvádí, že je Verratti prioritním cílem přestupových jednání Atlética Madrid, ale na hráče mají zálusk také italské, anglické a saudské kluby.

PSG výprodej nechystá, aby se tedy francouzský klub svého záložníka vzdal, bude zapotřebí předložení opravdu zajímavé nabídky. Marco Verratti je ceněn na 80 milionů eur, což je cena, která by mohla výrazně zúžit okruh zájemců. Atlético Madrid je neodbytné, ale bude se muset vypořádat s konkurencí z anglické ligy (Chelsea, Liverpool) a zapomenout se nesmí ani na saudskoarabský trh, který hráči nabízí smlouvu s ročním platem 14,4 milionu eur.

Třicetiletý záložník, který je v PSG již deset let stálicí, je v nejlepších letech své kariéry a pro Atlético by byl výraznou posilou. Do Francie zatím španělský klub žádnou konkrétní nabídku neposlal, nicméně vysílá zatím signály o tom, že je požadovaná částka 80 milionů eur výrazně nadhodnocená. S kartami by mohl zamíchat také nový trenér PSG, Luis Enrique, který je stejně jako Diego Simeone velkým obdivovatelem italského záložníka a bude mít k jeho setrvání v klubu jistě co říci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace