Atlético přišlo o neprůstřelnost i o Diega

Courtois zasahuje (© marca.es)

Na nedělní utkání proti Sportingu asi nebudou hráči Atlética vzpomínat příliš v dobrém hned z několika důvodů.

Los Colchoneros měli na stadionu El Molinón převahu i šance, jenže nakonec se museli spokojit s remízou 1-1, což pro ně v boji o Ligu mistrů znamená ztrátu.

Brankář Atlética Thibaut Courtois navíc inkasoval první ligový gól pod vedením Chola Simeoneho. Belgičan vychytal hráče Málagy, Villarrealu, Realu Sociedad, Osasuny, Valencie i Racingu, přišel si na něj až sváteční střelec Eguren. Courtoisova neprůstřelnost se tak zastavila na 578 minutách, a to na hřišti jednoho z nejméně produktivních účastníků Primery... V klubové historii Atlética se gólman, jenž je kmenovým hráčem Chelsea, zařadil na čtvrtou pozici, Abelových 1 274 zůstává nepřekonaných.

Posledním negativním zjištěním je pro Madriďany ztráta Diega. Brazilský špílmachr musel v souboji se Sportingem střídat, dnešní vyšetření ukázala, že natržený stehenní sval ho vyřadí ze hry zhruba na měsíc. "Nejhorší není fyzická bolest, ale ta psychická, že nebudu moci spoluhráčům pomoci v důležité části sezóny," uvedl zklamaný Diego.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace