Atlético se veze na vítězné vlně i v Lize mistrů, zdolalo Porto

Moment Godínovy branky (© marca.es)

Fotbalisté Atlética vyhráli ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů na hřišti Porta 2-1.

Vítězství znamená, že si Atlético vytvořili velmi dobrou výchozí pozici do zbývajících čtyř duelů. Už teď se dá říci, že Los Colchoneros mají nakročeno k postupu do vyřazovací fáze.

Madriďané přitom v Portu trpěli. Domácí nastoupili s velkým odhodláním a nasazením, což hostům dělalo problémy. Porto získalo zasloužené vedení po čtvrthodině, kdy se po standardní situaci prosadil Jackson Martínez.

Jenže vedoucí gól jako by domácí až příliš uklidnil a do hry se začalo dostávat i Atlético. Pravda, dlouho bez výrazného nebezpečí, ale mezi ctností, kterými se Cholův výběr může pochlubit, patří i trpělivost a schopnost počkat si na svou šanci.

Ta přišla ve druhém poločase, kdy po standardce vyrovnal Godín. A také rozhodující trefa padla po akci, která začala míčem v klidu. Gabi místo očekávané střely našel Ardu Turana, který překonal Héltona. Povedená souhra neměla být uznána kvůli těsnému offsidu, ten ovšem rozhodčí přehlédli. Atlético pokračuje ve skvostné sérii a formě a připsalo si další vítězství.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace