Atlético si vyhlédlo náhradu za Trippiera, přichází zkušený Wass

Novou posilou Atlética se stává Daniel Wass

Na přestupovém trhu jsou aktivní i "Los Colchoneros. Madridský klub se dohodl s Valencii na přestupu Daniela Wasse. Přestupová částka činí 2,7 milionů eur jsou v ní zahrnuty i další bonusy. Samotný hráč již podstoupil zdravotní prohlídku, k oficiálnímu potvrzení přestupu dojde během příštích hodin.

Wassovi končila ve Valencii smlouva, měla mu vypršet v létě tohoto roku. Dánský internacionál si nechtěl své angažmá prodloužit, projevil touhu odejít a změnit své stávající působiště. Nabídku "Atletů" ve výši 2 milionů eur nejprve Valencia odmítla, částka o několik set tisíc vyšší už byla dostačující. 31letý Dán podepíše s madridským celkem krátkodobý kontrakt, který vyprší v létě 2023.

Příchod Wasse z pohledu Atlética rozhodně dává smysl. V tomto přestupovém období klub opustil Kieran Trippier, jasná jednička na pozici pravé obrany. Zkušený krajní bek přestoupil do anglického Newcastlu. Kouč Simeone mohl na tento post nasadit jedině Vrsaljka. Mohl by zde hrát i Llorente, ten však raději hraje ve středu zálohy. Náhrada za Trippiera tak byla velmi potřebná. Wassovou výhodou je jeho všestrannost. Dokáže zahrát jak na kraji obrany, ve středu zálohy nebo i na křídlech. Hodně muziky za málo peněz. Velmi chytrý přestup ze strany "Los Colchoneros".   

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace