Atlético uvolnilo brankáře Moyu do Realu Sociedad

Moyà v akci (© marca.es)

Miguel Ángel Moyà mění dres, dnes již bývalého brankáře Atlética Madrid získal Real Sociedad, který vše oficiálně potvrdil.

Baskický celek dostal od vedení soutěže výjimku v podobě 30 dnů, během nichž mohl dopsat na soupisku jednoho fotbalistu jako náhradu za Íñiga Martíneze, jehož na konci lednového přestupového okna vyplatil ze smlouvy Athletic. A protože se jednička Gerónimo Rulli na měsíc zranila, rozhodla se Erreala posílit právě post mezi třemi tyčemi.

Moyà rozvázal s Atléticem, kde kryl záda statisticky nejlepšímu gólmanovi La Ligy Janu Oblakovi, smlouvu a Realu Sociedad se upsal jako volný hráč. Dohodu ulehčily a uspíšily nadstandardní vztahy mezi zástupci obou klubů. Na Anoetě se Moyà podrobil zdravotní prohlídce, po níž podepsal smlouvu do roku 2020.

A v novém působišti by si 33letý brankář mohl první start připsat již ve čtvrtek, očekává se, že jej trenér Eusebio postaví do utkání proti Betisu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace