Atlético v Norsku splnilo úkol

Radost hráčů Atlética (© as.com)

Fotbalisté Atlética zdolali Strømsgodset i v odvetě na norské půdě díky brankám Adriána a Reyese. Madriďané si tak zajistili postup do další fáze Evropské ligy.

Svěřenci Gregoria Manzana splnili úkol, nic víc ale nenabídli. Domácí bojovali, leč v útoku byli takřka neškodní, hosty uklidnil rychlý gól Adriána, pojistka přišla v samotném závěru.

Manzano poslal na hřiště očekávanou jedenáctku, v níž Tiaga nahradil Assunção, jenž ale nepřesvědčil, a vykartovaného Mirandu Perea. Strømsgodset začal aktivněji, žádnou z akcí v úvodní desetiminutovce však nedotáhl do konce, přišel proto trest na druhé straně. José Antonio Reyes perfektně asistoval Adriánovi, Atlético vedlo.

Abu a Sankoh se pokoušeli o odpověď, která by Nory vrátila do hry o postup, Joel v hostující brance ovšem působil jistě. Atlético se někam nehrnulo a hrálo pouze to, co potřebovalo.

Minuty ubíhaly a obraz hry se neměnil. Strømsgodset měl míč, ale nevěděl, co s ním, protiútoky Atlética postrádaly přesnost i nápady. Ze slabého druhého poločasu stojí kromě branky Reyese z poslední minuty za zmínku pouze šance Keity a hlavička Antonia Lópeze. Španělský celek bez potíží dokráčel k postupu a může se těšit na zítřejší los.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace