Atlético zostudilo Real Madrid, v přípravě mu nadělilo sedm branek

Thibaut Courtois tahal míč ze sítě v prvním poločase hned pětkrát (© marca.es)

Přípravné utkání v rámci soutěže International Champions Cup mezi Atléticem a Realem Madrid skončilo historickým debaklem Bílého baletu, kterému Rojiblancos nadělili potupných sedm branek.

Atlético městského rivala přejelo už v první půli, kterou ovládlo výsledkem 5-0. Góly padaly i po změně stran, Real Madrid zachránila od dvoucifernému počtu inkasovaných branek jen špatná koncovka Atlética.

Simeoneho parta i tak zvítězila v americkém New Jersey těžko uvěřitelným výsledkem 7-3. Čtyřmi góly se blýskl Diego Costa, jenž byl ale posléze po potyčce s Dani Carvajalem stejně jako obránce soupeře vyloučen.

Realu Madrid se zatím nedaří napravit dojem ze zpackané minulé sezóny. Kromě prohry s Atléticem nestačil ani na Bayern Mnichov (1-3), uspěl jen proti Arsenalu (2-2 v základní hrací době a vítězství na penalty), jeho hra vyvolává řadu otazníků. Za posily přitom klub během léta utratil rekordních 300 milionů eur.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace