Baby Barça v Gamperovi podlehla Sampdorii

Deulofeu byl aktivní, gól však nedal (© sport.es)

Vítězem 47. ročníku Trofeo Joan Gamper se stala Sampdoria, která porazila pořádající Barcelonu 1-0.

O jedinou branku utkání se postaral v samotném úvodu Roberto Soriano. Jeho gól z první minuty byl historicky nejrychlejším v turnaji.

Tito Vilanova dal celkově v zápase šanci patnácti fotbalistům, z nichž ale pouze sedm patří do prvního týmu. Supercopa proti Realu Madrid je až příliš blízko, aby nový kouč Katalánců riskoval přetížení svých klíčových es. Největší osobností na hřišti byl po zranění chytající formu David Villa, jenž nastoupil na pozici levého křídla. Rolí falešné devítky byl pověřen Afellay.

Přestože měla Barcelona během devadesáti minut navrch, Romera v brance Sampdorie i přes několik dobrých šancí nepřekonala. Hostům se před zraky více než 55 tisíc fanoušků vyplatil defenzivní přístup ke střetnutí, trofej jde do jejich rukou.

Barcelona: Pinto (69. Oier); Montoya, Bartra, Fontàs (56. Sergi Gómez), Planas (82. Grimaldo); Roberto (68. Patrick), Dos Santos (82. Ilie), Espinosa (77. Lobato); Deulofeu, Afellay (82. Dongou) a Villa (69. Roman).

Sampdoria: Romero; Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa (45. Castellini); Soriano (70. Munari), Tissone (76. Sampietro), Obiang (45. Renan); Estigarribia, Maxi López (60. Krsticic) a Antonio (60. Pozzi).

Branka: 1. Soriano. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace