Bacca potrestal Adánův kiks a ukončil střelecké trápení Villarrealu

Carlos Bacca (© marca.es)

Villarreal ukončil čekání na gól i první body, když na Estadio de la Cerámica porazil sevillský Betis 3-1. Žluté ponorce k tomu hodně pomohl kiks Adána.

Brankář Betisu si nešikovným zpracováním malé domů ukopl míč, kterého se zmocnil Carlos Bacca a letní posila Villarrealu už měla poměrně lehkou úlohu. Pro kolumbijského útočníka to byl první gól v dresu nového zaměstnavatele, pro tým Frana Escriby premiérová radost v sezóně. Po 212 minutách.

Antonio Adán si tak pokazil svůj stý zápas v Primera División, kde odchytal 7 utkání za Real Madrid a zbylých 93 za Betis. Třicetkrát udržel čisté konto.

Tenér Verdiblancos Quique Setién třicetiletému brankáři nic nevyčítal: "Takové věci se stávají a určitě to nebyl poslední gól v sezóně inkasovaný po individuální chybě. Musíme s tím počítat. Ale je to škoda, protože jsme odehráli dobrý zápas a Villarreal do vyrovnání trpěl. Ve druhé půli jsme navíc měli velkou možnost jít znovu do vedení. Místo toho jsme o inkasovali a soupeř už výhru uhájil."

Setiénův protějšek Fran Escribá byl samozřejmě spokojený: "Byl to náš nejlepší výkon v sezóně, hráli jsme s maximálním nasazením, což je to, čím se chceme prezentovat. Nezaskočil nás ani úvodní gól Betisu a dokázali jsme skóre otočit. Jsem spokojený, nemám hráčům co vytknout."

Podívejte se na Baccův gól po kisku Adána:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace