Bale: Je to pro mě splněný sen

Gareth Bale s rodinou a Florentinem Pérezem (© marca.es)

Real Madrid včera oficiálně představil Garetha Balea. Posilu z Tottenhamu přišlo na Bernabéu přivítat téměř 30 tisíc fanoušků.

A Bale, jehož fotografie z dětství v dresu Realu Madrid zdobila pódium, na němž převzal od Florentina Péreze dres s číslem 11, netajil své nadšení.

"Je to pro mě splněný sen. Real Madrid patří mezi největší kluby světa, chceme vyhrát všechny trofeje. To je jeden z důvodů, proč jsem tak moc chtěl přestoupit. Španělský fotbal jsem vždy sledoval, zejména Real Madrid. Dres, ve kterém jsem vyfocený, je z doby, kdy mi bylo devět let," uvedl první velšský zástupce v Realu Madrid.

Čtyřiadvacetiletý Bale, jenž se podle některých zdrojů stal nejdražším fotbalistou fotbalové historie, dodal: "Přestupová částka je vysoká, ale nesvazuje mě. Jediné, co chci, je pomoci týmu co nejlepšími výkony k úspěchům. Nevím, na jaké pozici budu hrát, to záleží na trenérovi. Věřím, že se rychle dostanu do optimální formy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace