Bale nedostal šanci rozloučit se na hřišti. Nežijeme minulostí, vysvětloval Zidane

Gareth Bale (© marca.es)

Gareth Bale nefiguruje v plánech Realu Madrid pro příští sezónu a zřejmě klub opustí, nedočkal se však rozlučky v zápase, jak se očekávalo.

Bale se po dvou střetnutích mimo nominaci znovu vrátil mezi povolané hráče Zinédinem Zidanem, celé utkání proti Betisu však překvapivě strávil na lavičce náhradníků.

Zinédine Zidane své rozhodnutí vysvětloval na pozápasové tiskové konferenci: "Nevím, co se stane. Dnes jsem dal šanci jiným. Nic víc. Dnes nehrál, ale nevíme, co se stane. Já jsem tím, kdo tráví s hráči každý den a dělá rozhodnutí. A když je něco, co se mi nelíbí nebo nezdá... Bale tady dokázal velké věci, ale nežijeme minulostí. Teď platí přítomnost a na jejím základě dělám rozhodnutí."

Zidane si v médiích vysloužil kritiku, novináři se shodují, že autor slavných gólů z Mestally či Kyjeva, čtyřnásobný vítěz Ligy mistrů a fotbalista, který se podílel na 14 trofejích Realu Madrid, si zasloužil důstojnější rozlučku. Zidane by to jako bývalý hráč měl vědět nejlépe...

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace