Baleův přestup do Realu Madrid potvrzen

Gareth Bale (© marca.es)

Konec spekulací a dohadů. Gareth Bale se oficiálně stal hráčem Realu Madrid, kam přestoupil z Tottenhamu.

A nejde o běžný transfer, ale zřejmě o nejdražší obchod fotbalové historie. Bílý balet zaplatí za služby velšského reprezentanta podle některých zdrojů 99 milionů eur, tedy ještě o 3 miliony eur více, než Florentino Pérez utratil před čtyřmi roky za Cristiana Ronalda.

Přestupová částka však nebyla zveřejněna, deník AS spekuluje o možnosti, že se jí Realu Madrid nakonec podařilo snížit na 84 milionů eur plus dalších možných 7 milionů eur formou bonusů.

Real Madrid usiloval o 24letého Balea celé léto, Tottenham ale dlouho odmítal svou hvězdu prodat. Až v posledních dnech nabrala jednání směr k dohodě, které nakonec bylo dosaženo na rekordní částce.

Bale se novému zaměstnavateli upsal na šest let. Ve Španělsku se stane jedním z nejlépe placených hráčů nejen v klubu, ale i světa. Ročně si vydělá částku okolo 10 milionů eur. Na dresu bude nosit číslo jedenáct a fanouškům se představí na Bernabéu zítra ve 13 hodin.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace