Banega se vyfotil v dresu Realu Madrid, podle Albeldy by to měl vysvětlit

Éver Banega v dresu Realu Madrid (© marca.es)

Éver Banega se opět dostal na titulní stránky novin. Ani v tomto případě však nejsou důvodem výkony na hřišti.

Argentinský záložník vyvěsil na svůj Twitter fotografii, na které pózuje s rodinnými příslušníky v dresu Realu Madrid, což popudilo fanoušky Valencie.

Své k tomu řekl i nejstarší člen kádru Unaie Emeryho David Albelda: "Neviděl jsem to, ale každý je zodpovědný za své činy. Je však jasné, že by to měl Éver nějak vysvětlit. Neznám pozadí, možná šlo o žert, nevím. Chápu, že se to někomu nelíbí. Pokud to bude nutné, vedení zakročí. Mužstvo to nijak nerozhodí, pouze mu můžeme doporučit, aby si dával větší pozor, protože fotbalista by měl dodržovat některé zásady chování."

"Nemám s tím problém. Odešlo několik starších hráčů, přišli naopak mladí, takže jsem na roli kapitána připraven. Ať už s páskou, nebo bez ní, na mé hře se nic nezmění. Tak jako tak budu na hřišti nechávat vše ve prospěch týmu," uvedl třiatřicetiletý záložník k možnosti, že by se stal v nadcházející sezóně kapitánem týmu.

Albelda se ke kapitánské pásce stavěl v předchozích sezónách spíše odmítavě, podle jeho slov to ale nemělo nic společného s problémy z před tří let, kdy jej tehdejší kouč Netopýrů Ronald Koeman vyřadil z kádru. Albelda následně zažaloval klubového prezidenta Juana Solera.

"Kapitánství je ve vyrovnaném a normálním mužstvu pouze relativní, takže se to zbytečně zveličuje. Pokud nastanou větší problémy, zasáhne trenér nebo vedení."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace