Baptista je znovu zraněný

Julio Baptista (© google.com)

Letos Juliu Baptistovi, útočníkovi Málagy, není shůry dáno. Už už se zdálo, že překonal všechny zdravotní obtíže, které ho do ligového duelu naposledy pustily prvního října. Nicméně pondělní trénink dokončil s jistými bolestmi v lýtkové oblasti a po lékařské kontrole se zjistilo, že má částeně natržený sval v délce tří centimetrů. Pro brazilského forvarda to byla taková rána, že se rozhodl sbalit své věci a vyrazit do své domoviny, kde se podrobí léčbě doktorů reprezentačního týmu kanárků.

Baptista naposledy nastoupil do domácího duelu proti Getafe, kdy krásným gólem nůžkami pomohl otočit výsledek na stranu domácích a zajistit výhru 3:2. Od té chvíle si ani neškrtl. A minulý víkend Málaga hrála odvetný zápas právě na půdě Getafe. Právě probíhající sezóna tak pro Julia Baptistu představuje černou můru. Kluboví lékaři z opatrnosti raději ani nevydali tradiční informaci o tom, jak dlouho se bude Baptista léčit. Nechtějí udávat žádné mety, aby na hráčovu psychiku nevyvíjeli zbytečný tlak. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace