Baptista zakončil svůj velký týden vítězným gólem nůžkami

Radost Júlia Baptisty (© as.com)

Júlio Baptista v sobě znovuobjevil střelecké vlohy právě včas. Brazilec nádherným gólem posunul Málagu ke třem bodům v zápase proti Getafe.

Na stadionu La Rosaleda běžela 92. minuta, stav byl 2-2. Ve vápně se míč snášel k volnému Júliu Baptistovi, La Bestia se do něj opřela nůžkami a Codina v brance Getafe pouze bezmocně sledoval, jak míří za jeho záda. Překrásný fotbalový moment.

"Byl to pro mě skvělý den. Hodně emotivní, lepší snad nemohl být. Mám radost z gólu, ale hlavně z úspěchu týmu a vítězství. Oslava gólu byla neskutečná, srazili mě k zemi a všichni se na mě sesypali, až jsem skoro nic necítil. Bylo to krásné," uvedl Brazilec po zápase.

Júlio Baptista zakončil jeden z nejúspěšnějších týdnů ve svém životě. V den zápasu oslavil třicáté narozeniny, minulý čtvrtek se stal otcem. "Nejhezčí den v životě," říká La Bestia k narození dcery Isabelly. Júlio Baptista je prostě šťastný, což se odráží i na jeho výkonech.

Podívejte se nůžky Júlia Baptisty, které přinesly Málaze výhru nad Getafe v 92. minutě:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace