Barça překonala další rekord. Ještě nikdo nezačal ligovou sezónu lépe

V Barceloně vládne pohoda (© as.com)

Barcelona s Titem Vilanovou na lavičce přepsala vítězstvím 5-1 nad Athleticem historii. Až dosud nikdo nedokázal vyhrát 13 z úvodních 14 zápasů ligového ročníku.

Rekord dosud držel Real Madrid ze sezóny 1991/1992, kdy pod vedením Radomira Antiće dosáhl na bilanci dvanácti výher a dvou remíz (s Barcelonou v 6. a se Zaragozou ve 14. kole).

Právě Real Madrid je jediným týmem, který letos obral Katalánce o body, a to v El Clásicu na Camp Nou v sedmém kole, kdy se zrodila remíza 2-2. Skvostnou bilanci 40 bodů ze 42 možných doplňuje u Barcelony skóre 48:16.

Blaugranas se však musejí mít i nadále na pozoru. Bílý balet totiž ve zmíněném ročníku 1991/1992 i přes skvělý začátek nezískal titul, přišel o něj v posledním kole na půdě Tenerife, radovala se tak Barcelona. Ta má aktuaĺně na největšího rivala, jemuž patří třetí místo tabulky, jedenáctibodový náskok, před druhým Atléticem tříbodový.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace