Barcelona chtěla v roce 2015 Pogbu, ale nemohla si ho dovolit. Teď o něj má zájem Real Madrid

Paul Pogba (© marca.es)

Paul Pogba byl v minulosti spojován s možným přestupem do Barcelony, nyní je jako nová štace ve Francouzově kariéře tipován Real Madrid.

Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu potvrdil, že v případě Katalánců nešlo jen o spekulace, ale o vážný zájem. Ten však ukončila vysoká přestupová částka.

"V létě 2015 hrál Pogba v Turíně a prostě jsme Juventusu řekli, že pokud se jednoho dne rozhodnou hráče prodat, budeme mít zájem. Když hráče skutečně prodávali, oznámili nám cifru, ale v danou chvíli jsme si nemohli takovou částku dovolit. A tak přestoupil do Manchesteru United, jehož tým činí lepším, protože je jednou z hvězd světového fotbalu," uvedl Bartomeu. Rudí ďáblové zaplatili za Pogbovy služby 105 milionů eur.

Po návratu Zinédina Zidana na lavičku Realu Madrid se španělský tisk shoduje, že Pogba je jednou z možných posil královského klubu pro příští sezónu. Samotný Zidane prohlásil: "Pogba se mi velice líbí, to není žádná novinka. Znám ho osobně, je to jedinečný hráč."

I sám Pogba je údajně přesunu na Bernabéu nakloněn, Manchester United se ale klíčové opory nechce vzdát a chystá se 26letému Pogbovi nabídnout vylepšenou smlouvu.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace