Barcelona jedná s Chelsea o hostování Aubameyanga, ten ale bude mimo hru více než měsíc

Pierre Emerick Aubameyang v dresu Barcelony

V posledních hodinách se forma dohody mezi Chelsea a Barcelonou z přestupu změnila spíše na hostování útočníka Gabonu, nicméně do jednání zásadně zasáhlo vloupání do hráčova domu, při kterém byl Aubameyang zraněn a zůstane mimo hru minimálně další čtyři týdny.

Již se zdálo, že budoucností Pierra Emericka Aubameyanga v Chelsea nic neotřese, když do vyjednávání mezi kluby zasáhlo loupežné přepadení hráče v jeho domě, během kterého byl zraněn a obě strany zásadně změnily směr vyjednávání.

Přáním obou klubů je nadále uzavření dohody, aby tak gabonský útoník mohl odcestovat do Londýna a obléknout dres Chelsea. Problém ovšem nastal ve chvíli, kdy už se schylovalo k oficiálnímu oznámení přestupu. Pierre Emerick Aubameyang byl přepaden ve svém domě a se zlomenou čelistí se bude léčit minimálně čtyři až pět týdnů, což je v očích trenéra Tuchela velká komplikace.

Aubameyang se po násilném přepadení z pondělí odmlčel a běh událostí vylíčil až dnes. „Nějací násilníci se vloupali do našeho domu a ohrožovali mou rodinu a mé děti, jen aby ukradli pár věcí. Zlomili mi čelist, ale rychle se z toho dostanu a děkuji bohu, že nikdo jiný nebyl fyzicky zraněn. Pocit, že už nejsem v bezpečí ani doma, je ale nepopsatelný. Jako rodina to zvládneme a budeme silnější než kdy předtím. Děkuji všem z podporu, opravdu to pro nás velmi znamená,“ oznámil na sociálních sítích hráč Barcelony.

S ohledem na to, že se ve středu potvrdil větší rozsah hráčova zranění a delší doba rekonvalescene, objevila se na stole možnost, že by Chelsea hráče přijala prozatím jen na roční hostování. Původní dohoda přitom počítala s přestupem hráče, za něhož londýnský klub měl Barceloně vyplatit 25 milionů eur, zatímco gabonský útočník souhlasil s dvouletou smlouvou s opcí na třetí rok.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace