Barcelona láká Lewandowského na čtyřletou smlouvu

goal.com Robert Lewandowski

Katalánský klub, který zůstává ve hře i o norského reprezentanta, Erlinga Haalanda, ale je svázán přísnou platovou politikou, hledá vhodnou posilu do útoku. V posledních dnech se několikrát objevilo v této souvislosti jméno polského reprezentačního útočníka, Roberta Lewandowského.

S cílem dalšího rozvoje projektu Xaviho Hernandeze na Nou Campu je spojená i politika posílení zejména útočných řad. V zimním přestupovém období totiž zaskřípaly vztahy mezi Dembelém a katalánským klubem a to do té míry, že francouzský útočník odmítl jakoukoliv nabídku na prodloužení smlouvy, byl za to klubem prvně postaven mimo sestavu, ale poté co se hrany trochu otupily, se vrátil do sestavy a nyní v ní září.

Někteří spoluhráči tlačí na to, aby Barcelona s Dembelém obnovila kontakty, a ještě jednou zasedla k jednacímu stolu. Vedení Barcelony se ale k takovému kroku nechystá a vyhlíží na evropských kolbištích náhradu. Výborné vztahy mezi Joanem Laportou a Pinim Zahivim, agentem Lewandkowského, vyústily v první opatrná jednání na ose Barcelona – Mnichov. Katalánský klub je připraven útočníkovi nabídnout čtyřletou smlouvu a přestup letos v létě.

Barcelona je přesvědčena, že Robert Lewandowski může na stávající úrovni hrát další roky, dlouhodobé statistiky to potvrzují. V 366 utkáních nastřílel dohromady 339 branek a čísla v posledních sezónách jsou impozantní: 40, 55, 48 a 45 branek.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace