BLOG: Barcelona má v hledáčku do středu pole nového Andrese Iniestu

MAXENCE CAQUERET - ol.fr

Klub údajně zvažuje přestup 21-leté francouzské senzace, která v současnosti působí v Lyonu.

Podle zprávy španělské pobočky Fichajes, barcelonské hledání nového záložníka zavedlo agenty do Francie, kde se v jejich hledáčku objevil záložník Lyonu Maxence Caqueret. 21-letý mladík je v považován za potenciálního dlouhodobého nástupce Andrese Iniesty.

Maxence Caqueret je v Lyonu už téměř deset let, kdy se připojil k francouzskému klubu z FC Chaponnay Marennes. 21-letý mladík se před dvěma lety připojil k prvnímu mužstvu.

Nyní je již součástí Les Gones, přičemž Caqueret odehrál za Lyon 58 zápasů, ve kterých dosáhl gól a čtyři asistence. Bez povšimnutí nezůstal ani jeho progres, když si ho všiml jeden z největších klubů v Evropě. Daným klubem je Barcelona.

Barcelona je údajně připravena vstoupit na přestupový trh pro posilu ve střede pole po bizarním letním přestupovém období, které vedlo ke ztrátě několika středních záložníků aniž by získali adekvátní náhradu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace