Barcelona nabízela PSG za Mbappého Dembélého, Raphinhu a Gaviho

Kylian Mbappe odmítl možnost přestupu do Barcelony

Budoucnost Kyliana Mbappého hýbe letním přestupovým trhem a dotýká se nejvíce španělské fotbalové ligy, jelikož ústředním bodem jednání je přesvědčení francouzského útočníka o přestupu do Realu Madrid. Jiné varianty pro něj nejsou aktuální a na vlastní kůži to pocítila také Barcelona, která nabízela PSG výměnou Gaviho, Raphinhu a Dembélého.

Mezi zájemce o služby francouzského útočníka se naposledy přiřadila také Barcelona. Nabídku k přestupu do katalánského klubu ale obratem Kylian Mbappé odmítl. Paris Saint Germain stojí před nelehkým úkolem udržet francouzského reprezentanta, jehož smlouva vyprší v roce 2024 a zabránit jeho bezplatnému odchodu na konci příští sezóny. Zdá se však, že přestup do Realu Madrid bude opravdu jediným řešením situace.

Její ligový rival, FC Barcelona, která se nachází v tíživé finanční situaci, se pokusila PSG zlákat nabídkou na výměnu za tři své hráče: Gaviho, Raphinhu a Dembélého. Osmnáctiletý Gavi je jedním z nadějných mladých hráčů katalánského klubu, zatímco šestadvacetiletý Raphinha přišel loni v létě z Leedsu a stejně starý Dembélé je talentovaný křídelník, o kterého se zajímala řada klubů a nakonec v samostatném jednání v PSG opravdu skončil.

Kylian Mbappé však možnost přestupu do Barcelony odmítl a zdůraznil, že jeho budoucnost leží v Realu Madrid. Podle deníku Marca by byl klub ze španělské metropole ochoten nabídnout až 250 milionů eur, aby si zajistil služby francouzského hráče. Telenovela okolo hvězdného útočníka zdaleka nekončí, s hráčem jsou spojovány také kluby z anglické ligy, Chelsea a Liverpool, ale vše nasvědčuje tomu, že favoritem na podpis smlouvy zůstane Real Madrid.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace