Barcelona nemůže postavit Akhomacha ani Abdeho v úterním zápase Ligy mistrů proti Benfice

Dvojka talentů z Camp Nou

Barcelonu čeká jedno z klíčových utkání Ligy mistrů. Na domácí půdě přivítá Benficu, která ji letos již dokázala porazit, navíc výsledkem 3:0. Xavi se v tomto utkání musí obejít bez talentované dvojky Akhomach-Abde.

Oba talentovaní útočníci odehráli ve včerejším vítězném derby proti Espaňolu (1:0) shodně po jednom poločase a pomohli tak katalánskému klubu k úspěšné premiéře pod taktovkou nového kouče Xaviho.

Nicméně ani jeden z talentovaného dua Akhomach-Abde neoblékne dres v nadcházejícím veledůležitém utkání Ligy mistrů, které odehraje Barca na Nou Campu s portugalským klubem Benfica Lisabon.

Ilias Akhomach nebude moct hrát z důvodu karetního trestu, když dostal červenou kartu v posledním zápase juniorské Ligy mistrů, zatímco Ezzalzouli Abde nefiguruje na soupisce pro nejslavnější mezinárodní fotbalovou soutěž.

Nový kormidelník Barcelony Xavi tak bude muset protočit sestavou. Na pravém křídle by se tedy mohl objevit některý z trojice hráčů Philippe Coutinho, Yusuf Demir nebo Luuk de Jong, zatímco na pozici levého křídla bude zřejmě znovu operovat Gavi a Memphis Depay obstará post středního útočníka.

Připomeňme, že pro slavný katalánský klub se jedná o skutečně zlomové klání. V případě, že budou naplno bodovat si definitivně zajistí postup do vyřazovací fáze. Pokud utkání skončí remízou či výhrou Benficy, bude rozhodovat o postupu až poslední šesté kolo skupiny E.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace