Barcelona přeskočila AS Řím a získala Malcoma

Malcom (© sport.es)

AS Řím na svém webu včera potvrdil dohodu o přestupu Malcoma, jenže operace skončila krachem. Mladý Brazilec na poslední chvíli otočil a upsal se Barceloně, která již vše zoficializovala.

Na letišti v Říme čekalo na přílet nadějného křídelníka přes 50 fanoušků AS, kteří se s nechápavým výrazem odebrali domů poté, co jim bylo sděleno, že Malcom cestu do italské metropole zrušil.

Důvodem byly právě námluvy s Barcelonou. Katalánci blesková jednání dovedla do úspěšného konce a Bordeaux zaplatila odstupné 41 milionů eur. AS si s francouzským klubem původně pláclo na částce 32 milionů eur plus až další 4 miliony eur formou bonusů. Malcom se novému zaměstnavateli upsal na pět let s výkupní klauzulí 180 milionů eur.

Rychlost a šikovnost jsou hlavní přednosti rodáka ze São Paula, jenž dal v minulé sezóně Ligue 1 12 branek. Barcelona se na něj zaměřila poté, co neuspěla ani s navýšenou nabídkou 72 milionů eur za Malcomova krajana Williana z Chelsea.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace