Barcelona, případně konec kariéry. Jiný dres by Piquého nemotivoval

Gerard Piqué (© marca.es)

Gerard Piqué promluvil o možném konci kariéry. Kopačky by zkušený stoper pověsil v případě, že by už nezapadal do plánů Barcelony.

Přestup do jiného klubu totiž 34letý fotbalista vyloučil: "V den, kdy skončím v Barceloně, skončím s fotbalem. Pokud mi Koeman (trenér Barcelony) řekne, že mě nechce, tak to skončí. Naplňuje mě jen hraní za Barcelonu, teď bych neměl motivaci hrát v jiném dresu."

Piqué dodal, že by ho neobměkčila ani štědrá finanční nabídka: "Nepřijal bych ji, protože v mé fázi kariéry to není otázka peněz. Být doma, mít nablízku rodinu, hrát za milovaný klub, to je k nezaplacení. Můžou vám nabízet peněz, kolik chtějí... Více peněz vám štěstí nezajistí. Tady mám vše. Každý chce najít štěstí a to moje je tady."

Dlouholetá opora zadních řad Katalánců i národního týmu si nedělá těžkou hlavu z kritiky, které se Piquému v uplynulé sezóně dostávalo: "Nemám s nikým špatný vztah, snažím se respektovat každého a ať respektují mě. Kritika je součást fotbalu. Pokud vám vadí, nehrajte fotbal. Musíte se s ní smířit a pokusit se situaci otočit. Není potřeba přehánět, v pozitivním i negativním smyslu."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace