Barcelona sleduje Bryana Gila. Má v sobě něco z Neymara, tvrdí Mani

Bryan Gil (© marca.es)

Bryan Gil na hostování v Eibaru předvádí skvělé výkony, což ještě zvýšilo zájem o naději, která patří Seville.

Patnáct zápasů s bilancí tří gólů a dvou asistencí, to je vizitka Bryana Gila za 15 utkání pod velením José Luise Mendilibara. Právě dnes slaví dvacet let, jako dárek dostal pořádnou porci chvály od Maniho, jehož úkolem v Barceloně je hledání posil. Muž, který pomohl k objevení Ansu Fatiho či ve své době Andrése Iniesty a bratrů Dos Santosových, dokonce vidí v mladíkovi Sevilly podobu s Brazilcem Neymarem.

"Momentálně je nejlepším španělským fotbalistou a porovnávám ho s Neymarem. Má v sobě něco z něj. Navíc je univerzál, může hrát na kraji obrany, v záloze, na křídle. Je to úžasné," tvrdí Mani a otevřeně přiznává, že jej Barcelona sleduje, zvláště dokud má výkupní klauzule ve smlouvě do roku 2023 hodnotu 35 milionů eur: "Už jsem mluvil s Ramónem Planesem (sportovním ředitelem Barcelony) a bere Bryana Gila na vědomí. Pokud by ho chtěli koupit nyní, má výkupní klauzuli 35 milionů eur. Ale pokud v Seville prodlouží smlouvu, stoupne na 150 milionů eur."

Sevilla by ráda svůj klenot udržela novým kontraktem a s Bryanem Gilem do budoucna počítá. Kouč Julen Lopetegui uvedl, že by se šikovný hráč "mohl stát jedním z pilířů Sevilly příštích let".

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace