Barcelona stanovila cenu, za kterou může Ansu Fati odejít: 35 milionů eur

Ansu Fati, útočník Barcelony

Útočník Barcelony a reprezentant Guiney-Bissau, Ansu Fati, je hlavním kandidátem na odchod z katalánského klubu v příštím přestupovém období. Hráčovi agenti a vedení proto již stanovili cenu, za kterou budou ochotni jednat s případnými zájemci. Částka za přestup dvacetiletého útočníka je 35 milionů eur.

FC Barcelona pokračuje v opatrném našlapování kolem talentovaného mladého útočníka, Ansu Fatiho. Jeho otec, Bori Fati, žádá po klubu aby Ansu dostával na hřišti více prostoru, než kolik se mu pod vedením trenéra Xaviho dostává, zatímco klub by si hráče na jednu stranu rád udržel, a na straně druhé mu i přes nabízené příležitosti nedává žádnou možnost a zvažuje jeho prodej.

Na Barcelonu naléhal také Jorge Mendes, hráčův agent, jenž se přimlouval, aby Ansu Fati dostával v příštích měsících na hřišti potřebné minuty. Katalánci ale mají zřejmě jasno. Talentovaného útočníka klidně nechají odejít, ale jen při vyplacení stanovené částky, která je, s ohledem na současnou situaci, velmi příznivá: 35 milionů eur.

Ansu Fati je již delší dobu jednou kopačkou mimo Barcelonu. Finanční situace klubu je navíc propírána rok co rok a křídlo, které pobírá deset miliionů eur ročně za to, aby seděl na lavičce, je i pro Barcelonu velmi drahý špás. Smírné řešení pro všechny? Barcelona uleví svému napjatému rozpočtu a Ansu Fati může věřit v přestup do týmu, který by vyhovoval jeho potřebám více. Manchester United, Arsenal a Liverpool jsou jen tři z mnoha dalších týmů, které by mladého útočníka přivítaly.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace