Barcelona uvolnila Rafinhu a Todiba, Depaye ani Erica Garcíu přivést nedokázala

Memphis Depay (© marca.es)

Barcelona nepřivedla v závěru přestupového okna žádnou posilu, klub naopak opustili Rafinha Alcántara a Jean-Clair Todibo.

O prvního jmenovaného usilovala Celta Vigo, Rafinha dal ale přednost přestupu do PSG, které nemuselo platit žádné odstupné. Barcelona přesto může inkasovat až 3 miliony eur formou bonusů.

Todibo si vyzkouší působení v portugalské Benfice, prozatím formou dvouletého hostování výměnou za 2 miliony eur a přebrání hráčova platu, po kterém bude mít lisabonský celek možnost 20letého beka koupit za 20 milionů eur. 

Dokončit nedokázala Barcelona příchod Memphise Depaye z Lyonu, přestože zástupci francouzské strany v průběhu pondělí řekli, že je Depayův přesun na Camp Nou nejpravděpodobnějším scénářem. Lyon byl ochotný přistoupit na snížení ceny transferu z 25 na 15 milionů eur, ani za nových podmínek se však se nezrealizoval. Ani zájem o 19letého stopera Manchesteru City Erica Garcíu výsledek nepřinesl.

Podle tisku byly případné nákupy Depaye a Erica Garcíi navázány na odchody Ousmana Dembélého a Samuela Umtitiho, oba fotbalisté ale i přes četné spekulace zůstali členy Barcelony.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace