Barcelona veze z Moskvy výhru i postup

Lionel Messi vstřelil dvě branky (© marca.es)

Fotbalisté Barcelony zvítězili v Moskvě nad Spartakem přesvědčivě 3-0, čímž si zajistili postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

S ruským chladem se katalánské mužstvo vypořádalo po svém. Vilanovův výběr vysoko napadal rozehrávku soupeře, většina akcí Spartaku tak končila ještě předtím, než pořádně začala.

Pravda, Suchý nebo Kombarov nebyli daleko od gólu, jinak ale favorit držel zápas pevně v rukou. Barcelona zahrozila nejprve Pedrem, po čtvrthodině hry už mířil přesně Dani Alves. O deset minut později se prosadil Lionel Messi a definitivně tak otupil nebezpečí ze strany domácích. 

Ještě do přestávky přidal Messi třetí zásah Barcelony, druhý poločas se proto dohrával už pouze z povinnosti. Hosté ubrali na tempu a soustředili se na držení pohodového náskoku, na což Spartak nedokázal najít protizbraň.

Barcelona vyhrála v Moskvě vysoko 3-0 a může se těšit ne soupeře pro play-off. Lionel Messi se přiblížil Müllerovi o další dva góly. Zpáteční cesta do Katalánska tak může probíhat v klidu a pohodě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace