Barcelona vítězí, přesvědčivá však není. Musíme si o hodně věcech promluvit, říká Ter Stegen

Marc-André ter Stegen (© marca.es)

Barcelona sice v Lize mistrů vyhrála na půdě Slavie 2-1, přesto čelí další vlně kritiky.

Silně favorizovaní Katalánci totiž nedokázali český klub přehrávat a do poslední chvíle se museli o těsný náskok strachovat. Zatímco trenér Ernesto Valverde výsledek suše okomentoval slovy, že "v některých zápasech se musí umět trpět, což patří k fotbalu", brankář Marc-André ter Stegen byl kritičtější.

"Nepředvedli jsme výkon, v jaký jsme doufali. Naštěstí to stačilo na tři body, což je nejdůležitější, ale musíme si o hodně věcech promluvit. Je to něco, co musíme udělat mezi sebou. Nebudu zacházet do detailů, ale máme velký prostor ke zlepšení," uvedl německý brankář, který byl s důležitým zákroky opět klíčovou postavou Barcelony. "Opravdu nebudu prozrazovat více. Je to interní věc mezi hráči. Musíme zlepšit mnoho věcí."

Barcelona vyhrála šest soutěžních zápasů v řadě, v lize se propracovala na první místo a je rovněž lídrem těžké skupiny Ligy mistrů, kde má kromě Slavie za soupeře ještě Inter Milán a Borussii Dortmund. Podle fanoušků i tisku má ale herní projev Valverdeho výběru zejména ve venkovních zápasech stále velké rezervy.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace