Barcelona vyslyšela Dani Alvese a podala na Starka stížnost

Jeden ze sporných momentů zápasu PSG - Barcelona (© marca.es)

Barcelona se stále nesmířila s remízou v úvodním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti PSG a podala oficiální stížnost na rozhodčího Wolfganga Starka.

Německý arbitr chybně uznal branku Zlatana Ibrahimoviće z jasného offsidu, další akci pak nechal pokračovat, přestože dva fotbalisté Barcelony leželi po vzájemném střetu zranění na trávníku. V krátkodobém oslabení o dva muže Katalánci málem znovu inkasovali z kopačky Zlatana Ibrahimoviće, vše zachránil skvělý zákrok Víctora Valdése.

"Starkovy chyby ukazují, že nezná pravidla nebo neví, jak je uplatnit. Chceme UEFA ukázat naší nespokojenost, aby se podobné chyby v letošním ročníku Ligy mistrů ani v těch dalších neopakovaly. Je nepochopitelné, aby pět rozhodčích nevidělo tak zřetelný offside. Pravidlo pět navíc říká, že pokud se zraní dva spoluhráči po vzájemném střetu, měl by zastavit hru," prohlásil mluvčí Barcelony Toni Freixa.

Barcelona tak vyslyšela přání Dani Alvese, jenž od vedení klubu požaduje důraznější kroky proti chybám sudích: "Není možné, aby rozhodčí neviděl dvoumetrový offside. Nejsme hloupí. Jiní budou mlčet, ale já ne. Budu zase ten špatný, ale je mi to jedno. Můžu říct svůj názor. Měli bychom v podobných případech postupovat důrazněji, protože pak musíme na hřišti udělat třikrát tolik, aby podobné chyby neovlivnily výsledek."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace