Barrada opouští Getafe

Abdel Barrada (© google.com)

Ofenzivní záložník Getafe Abdel Barrada opouští klub z jižního cípu hlavního města Španělska, aby od nové sezóny posílil klub Al-Jazira z Abu Dhabi.

Čtyřiadvacetiletý rodilý Francouz s marockými kořeny byl jednou nohou z Getafe už během zimního přestupového okna, nicméně prezident klubu Ángel Torres ho přemluvil, aby setrval a v létě mu slíbil možný odchod. Kolem Barrady kroužilo hned několik zájemců z ruské, katarské a turecké ligy, ovšem nakonec jak hráče, tak i klubové vedení zlákala nabídka klubu Al-Jazira z Abu Dhabi ve Spojených Arabských Emirátech.

Byť nejsou známy finanční podrobnosti celé transakce, zcela jistě se přestupová částka příliš neshoduje s výkupní sumou 24 milionů eur, což by byl sen prezidenta Torrese. Nicméně i tak se dá odhadovat, že obnos, který klub, jehož první tým trénuje Španěl Luis Mila, vyplatí, bude blízká 10 milionům eur. Barrada s klubem podepsal smlouvu až do roku 2017.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace