Bayern vymazal Barcelonu i podruhé, finále Ligy mistrů bude německé

Bayern slaví až nečekaně snadný postup (© marca.es)

Barcelona prohrála i druhý semifinálový duel Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, tentokrát na Camp Nou 0-3.

První nepříjemnost potkala Barcelonu ještě před výkopem, Lionelu Messimu se totiž znovu ozval poraněný sval, zápas tak začal jen mezi náhradníky. A hra Katalánců od prvních minut cosi postrádala.

Bayern byl v úvodu nebezpečnější, ale dvě nadějné akce zastavily skvělé obranné zákroky Piqého. První vzrušení z pohledu domácích přinesla až 24. minuta, Pedrovu dalekonosnou ránu vytáhl Neuer na rohový kop. O chvíli později pálil Xavi z dobré pozice nad. Více nepříliš záživný první poločas nenabídl.

Nedlouho po úvodu druhého dějství přišla první gólová akce, při níž se blýskl nádherným technickým zakončením Arjen Robben, Víctor Valdés plachtil vzduchem marně. V 72. minutě udeřil Bayern podruhé, Ribéryho centr si srazil do vlastní branky Piqué.

Villova hlavička se otřela o tyč, na opačném konci mířil Müller lépe, bavorský klub vedl již 3-0. Barcelona ani v odvetě nedokázala Bayernu vzdorovat a finále ve Wembley bude mít čistě německé složení Borussia Dortmund - Bayern Mnichov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace