BBC je minulostí

BBC (© as.com)

Real Madrid v útoku dlouho spoléhal na trio Bale, Benzema a Cristiano Ronaldo, pro které se vžilo označení BBC. To už je ale minulostí.

"Pokud budou v pořádku, nastoupí vždy," prohlásil Zinédine Zidane nedlouho poté, co se ujal kormidla královského klubu. S postupujícím časem ale důvěřoval spojení tří hvězd čím dál méně. Pravda, často za to mohla zranění Benzemy a zejména Balea, ale i když byla celá trojice zdravotně v pořádku, nabízela se zkrátka v danou chvíli výhodnější řešení.

Zatímco v prvním půlroce Zidana na lavičce Realu Madrid nechyběla BBC v základní sestavě v 9 z 27 zápasů (33 %), v další sezóně už to bylo jen v 16 ze 60 utkání (26 %). Letošní ročník už je definitivním potvrzením, že francouzský kouč našel nebezpečnější složení úvodní jedenáctky. BBC se od první minuty setkala na hřišti v pouhých 4 zápasech z 53 (7,5 %). Z celkového počtu 4 770 odehraných minut byli Bale, Benzema a Cristiano Ronaldo na trávníku současně jen ve 370.

Není vyloučeno, že BBC prožívá poslední týdny v jednom týmu. Zatímco pokračování Cristiana Ronalda a Karima Benzemy na Bernabéu se zdá být nezpochybnitelné, spekulace o odchodu Garetha Balea do anglické Premier League sílí s každým zápasem, který Velšan začne na lavičce. A poslední dobou jich je hodně...

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace